Profhilo Body bij IKI clinic

Nieuw in ons assortiment van cosmetische behandelingen is de lichaamsbehandeling met Profhilo Body! De skinbooster op basis van hyaluronzuur helpt verslapping van de huid te verminderen en tegen te gaan. De behandeling is geschikt om toe te passen op de bovenarmen, de buik, boven de knieën en de handen.

In 2016 heeft Profhilo de Aesthetics Awards gewonnen voor meest innovatieve behandeling. Profhilo Body is gemaakt van zuiver hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van huidverslapping op het lichaam. De mooie resultaten die met Profhilo Body behaald kunnen worden, zijn te danken aan het stimulerende effect op de collageen- en elastineproductie. Hierdoor wordt de huid steviger en veerkrachtiger. Doordat het hyaluronzuur de eigenschap heeft om vocht aan te trekken wordt de huid daarnaast diep gehydrateerd.

Profhilo Body bij IKI clinic in Amsterdam

Behandelingen met Profhilo Body worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts KNMG. Voor dat er tot behandeling wordt overgegaan, vindt er een uitgebreid consult plaats. Tijdens het consult wordt de indicatie bepaald en een behandelplan opgesteld. Al na een enkele behandeling met Profhilo Body is er zichtbaar resultaat, maar voor een optimaal resultaat dat langer aanhoudt, adviseren we een serie van 3 à 4 behandelingen met tussenpozen van 4 weken.

Over de behandeling met Profhilo Body

Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel wordt Profhilo Body met een tiental prikjes per 10x10 cm huidoppervlakte, door middel van een naald, in de huid geïnjecteerd. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar goed te doen. Bij IKI nemen we altijd ruim de tijd voor een behandeling en zorgen we voor een rustige en prettige sfeer. Want dat heeft een positieve uitwerking op de pijnbeleving. Na de behandeling kun je gemakkelijk je dagelijkse bezigheden oppakken. Vermijd liever wel een paar dagen direct zonlicht op het behandelde gebied en ga niet naar de sauna.

Consult bij IKI clinic

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consultgesprek in onze kliniek aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en geven we uitgebreid advies over Profhilo Body en mogelijke alternatieve behandelingen. Bij IKI zijn we transparant over de te verwachten resultaten en mogelijke risico’s en complicaties van een cosmetische behandeling. Omdat we het belangrijk vinden dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Een consult is kosteloos en verplicht je geenszins tot het overgaan op behandeling.

Afbeelding @Rodolfo Sanches Carvalho via Unsplash.

Vorige
Vorige

Shed your summer skin

Volgende
Volgende

Huidverbetering bij IKI clinic