Shed your summer skin

Herstel zonneschade & dehydratatie

De zomer kan een wissel trekken op de conditie van de huid.

Vaak leeft de huid eerst op - yes! vitamine D -, maar aan het einde van de zomer merk je dat de huid droger aanvoelt en dat er meer vlekjes bij zijn gekomen. We werken met de professionele peelings van SkinCeuticals & SkinTech, verschillend in sterkte en dito herstel.

In dit artikel beschrijven we de peelings en voor welk huidtype ze geschikt zijn.

SkinTech Easy TCA peeling

De Easy TCA® is een medium intense peeling die zichtbare huidverbetering geeft. Deze zogenaamde combinatiepeeling wordt met een speciale base solution (met onder andere vitaminen, antioxidanten e.d.) bereid. De vloeistof dringt langzaam de huid binnen, waarna een gecontroleerd ontstekingsproces ontstaat en de bovenlaag van de huid wordt afgestoten. Bijzonder geschikt voor alle huidtypen, dus niet alleen de huid met grove poriën, maar zeker ook bij een dunne en gevoelige huid, evenals donkere huidtypen.

SkinCeuticals Gel Peel

Als je een normale huid hebt, zonder noemenswaardige problemen, dan is de SkinCeuticals Gel Peel de peeling bij uitstek. De Gel Peel biedt een veelzijdige aanpak voor de droge en doffe huid. De dubbele exfoliatie van de peeling regenereert en hydrateert de huid, wat maakt dat de huid er frisser en stralender uitziet. 

SkinCeuticals Pigment Balancing Peel

Voor de huid met pigmentatie adviseren we de SkinCeuticals Pigment Balancing Peel. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing en pakt tegelijkertijd lokale en diffuse hyperpigmentatie aan. De peeling is ook ideaal voor een wat onrustige huid. Met de Pigment Balancing Peel verminderen pigmentatie en zichtbare fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast verbetert de peeling de teint en stevigheid van de huid. 

 

Benieuwd wat een peeling voor jouw huid kan betekenen? Maak een afspraak voor een persoonlijk behandeladvies. 

Volgende
Volgende

Profhilo Body bij IKI clinic