Huidverbetering bij IKI clinic

IKI clinic bevindt zich in een van de mooiste straten van Amsterdam in een van de mooiste wijken van Amsterdam, namelijk de Beethovenstraat in Amsterdam-Zuid. Van oudsher heeft deze winkelstraat een chique uitstraling en staat deze synoniem aan diensten en producten van hoge kwaliteit. Het is dan ook een bewuste keuze geweest om deze locatie te kiezen voor IKI clinic.

@Sharon Pittaway

De buurt is ruim opgezet en heeft een rustige sfeer. Een omgeving waar mensen het gevoel krijgen dat de tijd wordt genomen, iedere opdringerigheid wordt vermeden. Dat is ook de sfeer die IKI clinic neerzet. Mooi zijn wordt in grote mate bepaald door hoe je je voelt. Dat is een factor waar wij terdege rekening mee houden. Bij IKI clinic kom je tot rust en weet je dat alle aandacht voor jou is.

IKI clinic

Iki is een Japans woord en betekent ‘leven’, het is ook kort voor ikigai, ‘dat wat je drijft in het leven’ ook wel ‘levensvreugde’. Dit is als naam voor de kliniek gekozen om de gedrevenheid aan te geven waarmee wij de levensvreugde van onze klanten willen vergroten die de basis voor hun schoonheid is. Wij werken vanuit een holistische benadering en creëren een plek waar alles om jou en jouw schoonheid draait. Even alle verplichtingen en inspanningen vergeten. Bij het eerste bezoek aan de kliniek zullen wij in een uitgebreid gesprek bespreken hoe wij jouw natuurlijke schoonheid kunnen vergroten en onderstrepen.

In dat uitgebreide gesprek komen we tot een behandelplan dat het meest geschikt is. Wij hebben een ruim assortiment van procedures die zich met name op het verbeteren van de gezichtshuid richten. De huid is niet alleen het orgaan dat ons van de buitenwereld afschermt en het contact tussen innerlijk en buitenwereld regelt, aan de huid is ook af te lezen hoe wij ons voelen, hoe gezond we zijn en hoe het leven op ons ingewerkt heeft. Dat laatste klinkt zwaarder dan het is. Het gaat niet alleen om hoe zorgelijk je door het leven gaat (rimpels), het gaat vooral om de externe factoren, zoals weer en wind en stoffen waar de huid mee in aanraking komt. Veel van de negatieve invloeden op de huid zijn terug te draaien. 

Je beter voelen

Door de huid te verbeteren vindt er een wisselwerking plaats, je gaat je ook beter voelen. Natuurlijk ga je er ook beter uitzien. De huid is een van de belangrijkste onderdelen van jouw uitstraling. Een stralende, gezonde huid maakt een heel positieve en sterke indruk op anderen.

Bij IKI clinic hebben we veel manieren waarop de huid verbeterd kan worden. Botox, fillers, peelings, Prophilo en microneedling. Met Botox verzachten we de spieraantrekking in het gezicht waardoor rimpels verdwijnen of veel minder diep worden. Met fillers geven we zoals de naam al zegt, volume aan het gezicht. Een gezicht dat ingevallen is op bepaalde plekken, geeft een oudere, ongezondere uitstraling. Met fillers kunnen we verloren volume herstellen. Wij gebruiken verschillende soorten fillers afgestemd op de plaats waar filler ingebracht zal worden. Peelings zorgen voor vernieuwing van de bovenste huidlaag. Ook daar bieden wij verschillende soorten in aan. Een betrekkelijk nieuwe injectable is Prophilo. Dit is een hyaluronzuur dat niet zozeer opvult, maar zorgt dat er meer collageen en elastine worden aangemaakt. Tot slot bieden wij microneedling aan. In deze behandeling worden met de SkinPen heel kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor het proces voor huidvernieuwing geactiveerd wordt.

IKI behandelpakketten

Kortom, een heel scala aan behandelingen die ook gecombineerd kunnen worden en in verschillende frequenties aangeboden worden. Om tegemoet te komen aan de meest voorkomende wensen en behoeften van onze cliënten hebben we een paar behandelpakketten samengesteld. Deze zijn voordeliger dan de losse onderdelen.

Bekijk hier onze behandelpakketten.

Vorige
Vorige

Profhilo Body bij IKI clinic

Volgende
Volgende

Een stralende huid cadeau, SkinCeutials giftsets bij IKI