Stralende ogen.

Voor fijne lijntjes rondom de ogen, donkere kringen en een vermoeide blik. 

RRS® HA EYES is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. De specifieke biorevitaliserende oplossing bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen. 

RRS® HA EYES is een natuurlijk product dat met meerdere kleine prikjes heel oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Verwacht geen wereldwonderen (zoals bv na 1 fillerbehandeling), maar precies dat beetje dat nodig kan zijn voor een frissere uitstraling. Vergelijk het met een vitaminepil: 1 pilletje zal weinig veranderen, maar je voelt je zeker beter als je dit regelmatig bijhoudt. 
Over het algemeen wordt daarom 3 behandelingen aangeraden met een interval van 2-4 weken. Je zult versteld staan hoe, met deze relatief natuurlijke behandeling, de kleur van de huid en huidstructuur verbetert.

Praktische puntjes
Vermijd de eerste 12 uur na behandeling extreme warmte, intensief sporten en zonlicht. De huid rondom de ogen is ca 1-2 dagen wat rood en gezwollen; alsof je net hard hebt gehuild. Net als bij iedere behandeling met injecties kunnen blauwe plekken ontstaan, maar in de praktijk blijkt dit weinig voor te komen.