Een stralende huid cadeau, SkinCeutials giftsets bij IKI

Bij IKI werken we met de producten van SkinCeuticals. Geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap. Huidverzorgingsproducten om tekenen van vroegtijdige huidveroudering en huidschade te verminderen, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen. Voor de feestdagen hebben we drie giftsets samengesteld met 10% korting van onze favoriete producten uit de lijn van SkinCeuticals. Mooi om cadeau te geven of gewoon om voor jezelf te kopen. We verpakken de giftsets feestelijk en bij iedere set krijg je een miniatuur. De giftsets zijn verkrijgbaar in de kliniek en per mail te bestellen.

I HYDRATE - Hydrating B5 & Gentle cleanser

Hydrating B5 is een hydraterend serum op basis van hyaluronzuur en vitamine B5. De frisse gel geeft de huid een hydratatieboost waardoor de huid soepeler en gladder aanvoelt en droogtelijntjes minder zichtbaar worden. De Gentle cleanser is een reinigingscréme die zorgt voor het verzachten van de huid en tegelijkertijd effectief waterproof make-up verwijdert.

Van €121,- voor €108,90

II GLOW - Blemish+Age toner, Glycolic 10 & Gentle cleanser

De Blemish+Age toner is een lotion met lipohydroxyzuur dat de huid exfolieert en de huidstructuur verfijnt. Glycolic 10 Renew Overnight is een krachtige nachtcrème die geformuleerd is met een vrije zuurwaarde van 10% glycolzuur voor het bevorderen van effectieve exfoliatie en natuurlijke celvernieuwing. De Gentle cleanser is een reinigingscréme die zorgt voor het verzachten van de huid en tegelijkertijd effectief waterproof make-up verwijdert.

Van €167,- voor €150,30

III ANTI-AGEING - C E Ferulic & H.A. Intensifier

De C E Ferulic® is een uniek antioxidantenserum met een hoge concentratie vitamine C om de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. C E Ferulic® biedt niet alleen de beschermende voordelen van antioxidanten, maar vermindert ook de zichtbaarheid van rimpels, fijne lijntjes en verslapping. De H.A. Intensifier is een multifunctioneel serum waarvan is bewezen dat het de hyaluronzuurniveaus in de huid versterkt en op peil houdt om de natuurlijke uitstraling van volheid, gladheid en stevigheid te helpen herstellen.

Van €271,- voor €243,90

Vorige
Vorige

Huidverbetering bij IKI clinic

Volgende
Volgende

Nieuw bij IKI HarmonyCA, de hybride filler voor volume én huidverbetering