Skinbooster & microneedling

Terwijl we dit blog schrijven heeft de herfst haar intrede gedaan. De zon hangt laag en de verwarming staat hoger. De herfst is het derde van de vier jaargetijden, de tijd tussen zomer en winter. Dit seizoen is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van de huid. De zomerzon kan schade aan de huid hebben achtergelaten en de winter vraagt om een goed gehydrateerde huid. Bij IKI geloven we in een holistische benadering, afgeleid van het Griekse woord Holos, wat geheel betekent. Daarom combineren we skinboosters met de bewezen effectieve medische microneedling voor gehele huidverbetering.

Wat is een skinbooster?
Een skinbooster lijkt in eerste instantie op een ‘gewone’ filler, maar is toch anders. Met een ‘gewone’ filler worden rimpels opgevuld en contour aangebracht. Een skinbooster wordt gebruikt om de huid te verbeteren zonder extra volume aan het gezicht toe te voegen. Toch hebben een gewone filler en een skinbooster wel iets gemeen. Ze zijn beide namelijk op basis van hyaluronzuur. En hyaluronzuur heeft als fijne eigenschap vocht aan te trekken. Bij deze behandeling maken we gebruik van de skinboosters van SkinTech. Met een skinbooster wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit maakt de huid soepel en steviger, waardoor huidverslapping en kleine rimpeltjes verminderen. Heb je last van droge plekjes of een exceemhuid? Daar helpt een skinbooster ook goed tegen!

Wat is medische microneedling?
Microneedling is een relatief simpele behandeling met groots resultaat! Met de SkinPen maken we minuscule gaatjes in de huid. Zonder schade aan te brengen, stimuleren we de huid om te vernieuwen. Tijdens dat herstelproces verbetert de algehele huidstructuur en verminderen we (acné) littekens, pigmentatie en fijne lijntjes.

Wat is het resultaat van skinbooster gecombineerd met microneedling?
Je kunt je voorstellen dat het combineren van deze bewezen effectieve behandelingen een optimaal resultaat geeft. Met de skinbooster voeden we de huid van binnenuit en met de medische microneedling stimuleren we huidvernieuwing. Het doel is een stevigere, mooiere huid te bewerkstelligen.

Microneedling met de SkinPen kan ook zonder skinbooster. Lees meer over microneedling.

Persoonlijk consult bij IKI clinic
Voor we overgaan tot een behandeling vindt er een uitgebreid gesprek plaats met de huidtherapeut. Tijdens zo’n eerste gesprek is er tijd om kennis te maken en de huid te analyseren. De huidtherapeut geeft informatie over de mogelijke behandelingen en zal eventuele alternatieve behandelingen met je bespreken. Tenslotte stellen we een behandelplan op.

Kosten combinatiebehandeling skinbooster en microneedling
Voor een enkele behandeling betaal je nu €295,-. Bekijk onze pakketprijzen hier.

Maak een afspraak bij IKI clinic
We ontvangen je graag in onze kliniek aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Parkeren kan voor de deur en ook met het OV zijn we goed bereikbaar. Een afspraak maken kan via de website of telefonisch. Vanuit de kliniek loop je trouwens zo het Beatrixpark in voor een fijne herfstwandeling. Een aanrader!

Vorige
Vorige

Minder depressie en angsten door Botox

Volgende
Volgende

Microneedling bij IKI.