Beauty to the next level.

"Mijns inziens is ieder mens mooi. Voor mij gaat het om uitstraling. Ik zal nooit streven naar een rimpelloos gezicht zonder uitstraling. Ik gruwel van mensen bij wie dit is doorgeschoten. Helaas beïnvloeden zij de dag nog steeds het beeld van de cosmetische geneeskunde. Ik streef er daarom naar ieder op zijn manier te verfraaien en een frissere/uitgeslapen blik te creëeren door goed te luisteren naar de wensen en voor ieder een persoonlijk plan op te stellen.

Daarnaast vind ik het persoonlijke contact waanzinnig leuk en belangrijk. Ik wil dat mensen zich fijn voelen en op eigen tempo behandelingen ondergaan zodat zelfs dit soort uitjes leuk kunnen zijn!"

                                                                                                                                              Aleid Koppius - cosmetisch arts

 

** Het grootste gedeelte van de foto's op deze website is 'uit eigen keuken', uiteraard met toestemming van de patiënt.
Niemand heeft er iets aan om 'perfecte' foto's te zien die niet altijd even representatief zijn. Ik heb er daarom voor gekozen échte, onbewerkte foto's uit mijn praktijk te gebruiken. **

 

Lima01.jpg

 

 

Botox (Bocouture®).

Botuline toxine, oftewel botox (Bocouture®) is een tijdelijke spierontspanner. Door een specifieke spier(groep) te behandelen kan een bepaalde beweging tijdelijk niet worden gemaakt. Op deze manier kan rimpelvorming of bepaalde uitstraling worden voorkomen. Bocouture® kan zowel voor cosmetische als medische doeleinden worden toegepast.

Indicaties

 • Cosmetisch: hierbij wordt het vooral gebruikt voor de behandeling van fronsrimpel, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen, maar ook bunny lines (lijntjes op neus), gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), rokerslijntjes (verticale lijntjes op bovenlip), laagstaande wenkbrauwen en putjeskin kunnen vrij gemakkelijk worden behandeld met Bocouture®.
 • Medisch: migraine, tandenknarsen en overmatig zweten zijn medische indicaties voor Bocouture®.

Bocouture®
Botuline toxine (botox) is het werkzame bestanddeel. Bocouture® is de merknaam. Bocouture® is één van de meest zuivere vormen van botox; bepaalde (onnodige, en mogelijk schadelijke) eiwitten zijn weggefilterd. Daarnaast geeft Bocouture® m.i. een natuurlijker resultaat zonder een 'bevroren gezicht'.
Bocouture® bestaat al heel veel jaren en is daarom uitermate veilig. 
Wist je dat: botuline toxine ook wordt gebruikt in ziekenhuizen en dat dit een officieel geneesmiddel is voor meerdere aandoeningen, waaronder migraine? 

Effect
Het duurt even voordat het effect van de behandeling zichtbaar is, meestal ca 3-7 dagen. Het optimale resultaat kunt u ongeveer twee weken na de behandeling verwachten. 
Het cosmetisch effect blijft vervolgens drie tot zes maanden behouden. Naarmate de behandeling vaker wordt herhaald, zal het effect langer aanhouden. 

Praktische puntjes
Vermijd de eerste 48 uur na behandeling extreme warmte of intensieve bewegingen (sporten) en wrijven in het behandelde gebied. 

Botox.

Botox.

Botox kraaienpootjes.

Botox kraaienpootjes.

Botox frons.

Botox frons.

Botox frons.

Botox frons.

Natuurlijk opvullen.

Fillers kan je vergelijken met een soort gel, die letterlijk een rimpel opvult vlak onder de huid of volume geeft aan bijvoorbeeld jukbeenderen of lippen.

Er zijn twee typen (niet permanente) fillers:

 1. Hyaluronzuur: komt ook voor in het lichaam en is daarom de meest 'natuurlijke' filler. Afhankelijk van de indicatie wordt gebruik gemaakt van een hyaluronzuurfiller van varierende dikte en gel eigenschappen (heel vloeibaar tot vaster). Voorbeelden van hyaluronzuren zijn Juvederm, Glytone en Belotero. 
 2. Radiesse®: vult niet alleen op maar heeft ook een effect op de collageenproductie in de huid. De huidstructuur verbetert hierdoor aanzienlijk en de huid voelt steviger aan. Om deze reden kan zelfs een liftend effect worden bereikt ('Liquid Facelift'). Omdat Radiesse® een stevig type filler is, is het ideaal voor de behandeling van diepe rimpels en wordt het veel ingezet om volume te creëren. 

Fillers worden gebruikt voor:

 • Opvullen van fijne lijntjes, bv rokerslijntjes (lijntjes op de bovenlip), kraaienpootjes, lachrimpeltjes, etc.
 • Opvullen van diepere lijnen, bv de neus-lippenplooi, marionetlijnen (vanaf mondhoeken naar beneden), fronsrimpel, 
 • Volumevergroting, bv lip, jukbeenderen, kaaklijn, kin, slaap
 • Opvullen lipcontour (lijn rondom de lippen)
 • Volumeherstel, bv bij ingevallen wangen na gewichtsverlies
 • Huidverstrakking
 • Liquid facelift (uitgebreide Radiesse® behandeling waarbij een liftend effect wordt gecreëerd)

Effect
Het effect is direct zichtbaar.
Beide typen fillers zijn natuurlijk biologisch afbreekbaar en hebben daarom een tijdelijk effect (voor dunne fillers gemiddeld circa 6-12 maanden, voor dikkere fillers gemiddeld ruim een jaar). Het is niet aan te raden te wachten tot de filler volledig weg is maar net iets eerder te komen zodat een gelijkmatig effect zichtbaar blijft.
Ieder mens is uniek, dus in overleg wordt bepaald welke type filler in uw geval het meest geschikt is en welke injectiemethode wordt gebruikt. 
Wij maken alleen gebruik van fillers die al lang op de markt zijn en waarvan de effectiviteit en veiligheid op lange termijn zijn bewezen. 

Praktische puntjes
Afhankelijk van de indicatie en injectiemethode kunt u in mindere of meerdere mate last hebben van roodheid, zwelling, blauwe plekken. Vermijd minstens 1 uur na behandeling make-up gebruik en 3 uur na behandeling intensief sporten. 

 

NB. M.u.v de eerste foto zijn alle onderstaande 'na-foto's' direct na behandeling (de roodheid is dus vaak nog wat zichtbaar)

Filler (Radiesse) wangen.

Filler (Radiesse) wangen.

Filler (Juvederm) jukbeenderen, wallen, kin, kaaklijn, lippen.

Filler (Juvederm) jukbeenderen, wallen, kin, kaaklijn, lippen.

Filler (Belotero) 'rokerslijntjes' (patiente wilde zelf geen volledige verwijdering van alle lijntjes).

Filler (Belotero) 'rokerslijntjes' (patiente wilde zelf geen volledige verwijdering van alle lijntjes).

Filler (Juvederm) wallen.

Filler (Juvederm) wallen.

Filler (Radiesse) wangen.

Filler (Radiesse) wangen.

Filler (Juvederm) kin.  

Filler (Juvederm) kin.
 

Filler wangen en mondhoeken.

Filler wangen en mondhoeken.

Filler (Juvederm) mondhoeken

Filler (Juvederm) mondhoeken

Stralende ogen.

Voor fijne lijntjes rondom de ogen, donkere kringen en een vermoeide blik. 

RRS® HA EYES is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. De specifieke biorevitaliserende oplossing bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen. 

RRS® HA EYES is een natuurlijk product dat met meerdere kleine prikjes heel oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Verwacht geen wereldwonderen (zoals bv na 1 fillerbehandeling), maar precies dat beetje dat nodig kan zijn voor een frissere uitstraling. Vergelijk het met een vitaminepil: 1 pilletje zal weinig veranderen, maar je voelt je zeker beter als je dit regelmatig bijhoudt. 
Over het algemeen wordt daarom 3 behandelingen aangeraden met een interval van 2-4 weken. Je zult versteld staan hoe, met deze relatief natuurlijke behandeling, de kleur van de huid en huidstructuur verbetert.

Praktische puntjes
Vermijd de eerste 12 uur na behandeling extreme warmte, intensief sporten en zonlicht. De huid rondom de ogen is ca 1-2 dagen wat rood en gezwollen; alsof je net hard hebt gehuild. Net als bij iedere behandeling met injecties kunnen blauwe plekken ontstaan, maar in de praktijk blijkt dit weinig voor te komen. 

 

 

Een echte boost voor de huid.

TCA staat voor TriChloorAzijnzuur. Een TCA peeling is een chemische peeling die de huidstructuur verbetert, oneffenheden vermindert en de kleur egaliseert. Een echte boost dus! 

De 'Easy TCA peeling' van SkinTech is één van de meest veilige TCA peelings. 

De Easy TCA peeling wordt toegepast bij:

 • Oneffenheden
 • Grove poriën
 • Verminderen van fijne lijntjes en tekenen van veroudering
 • Acne
 • Littekens
 • Striae
 • Pigmentvlekken en (zwangerschaps)maskers

Tijdens de behandeling wordt de huid warm; het product doet zijn werk. Dit kan soms onaangenaam zijn, maar is meestal maar erg kort. Indien de juiste diepte is bereikt (dit wordt nauwkeurig geregistreerd) wordt een Post Peel Mast aangebracht waarna dit gevoel direct afneemt. Het masker (dat overigens niet zichtbaar is) dient 24 uur op de huid gelaten te worden (niet wassen of make-up gebruiken). 

Op basis van de indicatie wordt een behandelplan opgesteld. Een eenmalige behandeling is absoluut mogelijk, maar voor een optimaal resultaat (met name bij 'moeilijkere' indicaties) worden peelings in kuurvorm aanbevolen. Het interval varieert dan ook. 

Praktische puntjes
Vermijd 4 tot 6 weken voor en na de behandeling blootstelling aan felle zon. 
De eerste dagen na de behandeling is de huid over het algemeen rood en mogelijk iets gezwollen. Vanaf dag 3 treedt forse schilfering op. Gemiddeld duurt dit 4 dagen en is dus de gehele huid na (in totaal) 7 dagen vernieuwd. Direct is dit zicht- en voelbaar; de huid voelt als nieuw aan.

 

 

 

Tarieven.

 

 

Botox.................................................................vanaf € 150

Bocouture/ Botox

 

Fillers.................................................................vanaf € 375 

Juvederm/ Belotero/ Radiesse

 

RRS HA eyes....................................................vanaf € 125

 

TCA peeling.....................................................vanaf € 200

 

 

Prijzen zijn in euro's & onder voorbehoud van schrijf- en/of drukfouten

 

 

Dokter Aleid

 
   Aleid Koppius Cosmetisch Arts

 

Aleid Koppius
Cosmetisch Arts

Cosmetisch arts. Jong aanstormend Nederlands talent binnen de cosmetische geneeskunde en gepassioneerde vakidioot. Voormalig mede-oprichtster en mede-eigenaresse van Clinic63. Momenteel werkzaam in Londen bij de wereldberoemde Raj Acquilla en diverse klinieken in Nederland. Heeft enkele duizenden cosmetische behandelingen uitgevoerd en tientallen (internationale) artsen opgeleid. Zij is gespecialiseerd in complexe injectable behandelingen en staat bekend om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Patiënten noemen haar “erg professioneel”, “geduldig” en “waanzinnig empatisch”. Dokter Aleid is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en is BIG geregistreerd.

 

BIG nummer: 89916632101